Bezárás
Hírek

Válasz a médiatörvényre: itt a magyar Tor-fordítás

A Tor egyszerűen megfogalmazva egy olyan szoftver, amellyel egy többszörösen titkosított, elosztott hálózatra kapcsolódhatunk. Leginkább ajánlott csomagja egy böngészőt, és egy szoftvert tartalmaz, amelyekkel az anonim kapcsolódás megtörténik az elosztott hálózathoz. Mivel a gépünk IP-címe így nem lekövethető, az sem lekövethető, milyen tevékenységet végzünk az interneten.

A magyar médiaszabályozásra válaszul önkéntesek dolgoztak azon, hogy a visszakövethetetlenné és névtelenné tevő szoftver 100%-os magyar fordítással juthasson el minden magyar netezőhöz, aki ezt használni szeretné. A magyarok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a világon a fordítások közül elsőként használhatják anyanyelvükön a programot, hiszen a Tor 100%-ban eddig csak angolul volt elérhető a felhasználók számára. A magyar után a német, az arab és az orosz fordítások a legelőrehaladottabbak.


Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom